Szent György Napok

Végleges a Szent György Napok kulturális hetének programja, elindult a szentgyorgynapok.ro honlap és megkezdték a jegyárusítást is, jelentette be Knop Ildikó programkoordinátor keddi sajtótájékoztatóján. A bábszínházi kínálatot Péter Orsolya, a Cimborák Bábszínház vezetője ismertette.

 

Idén ismét vásárolhatnak diákok és nyugdíjasok kedvezményes jegyeket a Szent György Napok kulturális hetének előadásaira, számolt be Knop Ildikó, hozzátéve, hogy a terem férőhelyeinek húsz százalékát értékesítik kedvezményes áron, a legtöbb jegyet online is be lehet szerezni a biletmaster.ro honlapon keresztül. A diákok, egyetemisták és a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe. „Fontos számunkra, hogy minél több fiatalt tudjunk bevonzani a Szent György Napok kulturális programjaira, ezért úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a kedvezményt, ugyanakkor a koncertekre, zenei programokra igyekeztünk alacsonyabb jegyárakat megszabni, hogy minél szélesebb közönséget tudjunk megszólítani”, jegyezte meg Knop Ildikó. Előzetes jegyfoglalásra nincs lehetőség, ezért a közönség megértését kérik, tette hozzá a szervező. A jegyek ára idén 7 és 40 lej között mozog.

A programról további információkat a Szent György Napok weboldalán, a szentgyorgynapok.ro honlapon lehet találni illetve az esemény FB oldalán: https://www.facebook.com/events/1809943239258269/.

2017  www.szekhelyek.ro   globbers joomla templates